easybox logo red

E-mail automatisatie

Samenwerking boekhouder lowres.gif
Hoe nauwgezet je ook je taken plant, vroeg of laat, vergeet je al eens iets op tijd te versturen. Om jezelf en je zaak zoveel mogelijk te ontzorgen, geeft Easybox je de mogelijkheid om het uitgaand e-mailverkeer (m.b.t. aankoop – en verkoopadministratie) naar je partners te automatiseren op door jou gekozen momenten.  
Samenwerking boekhouder lowres.gif

Wat is e-mail automatisatie?

Een e-mail automatisatie is een lopende opdracht aan Easybox om automatisch een mail te versturen naar één of meerdere vaste ontvangers met vooraf bepaalde inhoud en bijlages

De inhoud en frequentie bepaal je door een automatisatie regel: hierin bepaal je de voorwaarden waaraan de inhoud moet beantwoorden en wanneer er wordt verstuurd. 

Je hebt de keuze uit deze voorkeuren:  

  • Alle verschillende documenttypes
  • Bestandsindeling (pdf, ubl) 
  • Groeperingstijl 
  • Tijdstip van verzending 

 

Je kunt meerdere automatisaties gelijktijdig activeren. 

Eigenlijk is het vergelijkbaar met een lopende opdracht bij je bank. Daarin bepaal je ook om een vast bedrag, op een vast tijdstip naar vooraf bepaalde ontvanger over te schrijven.

Voordelen

  • Zonder nog verdere acties, bezorg je de connecties die tellen jouw administratie netjes op tijd in het ideale formaat. Volledig automatisch!
  • “Vergeten”, “Te laat” en ”OEI…” worden voorgoed verleden tijd.
  • Je verliest ook geen tijd meer met manueel exporteren en samenvoegen van al je documenten. Easybox doet dit voortaan in jouw plaats.

Gebruik

E-mail automatisaties beheer je in de organisatie-instellingen van Easybox. 

Vele ondernemers zetten deze mogelijkheid in om periodiek alle benodigde documenten naar de boekhouder te sturen. De boekhouder krijgt dan alle verkoop- en aankoopadministratie op vaste tijdstippen in één keer op een gestandaardiseerde wijze.  
Je kunt natuurlijk ook jezelf, een collega of andere partij als ontvanger instellen op een moment naar keuze.   

Het gaat vanzelf!

cropped fav

Kennisbank