easybox logo red

Slimme facturatie & offertes

Volledige verkoopadministratie van uw onderneming

Asset .png

U kan met Easybox in een mum van tijd een offerte, factuur of e-factuur maken. Die ligt in lijn met uw huisstijl en met de nieuwe wetgeving. Hergebruik al uw eerdere documenten maximaal op basis van opgeslagen producten en diensten of met de handige duplicaatfunctie. Geef uw klanten en uzelf bovendien de beste betaalervaring met onze slimme functies voor financieel beheer.

Asset .png

Accurate kosten-batenanalyse

Volg uw banktransacties op

Zijn uw facturen betaald? Beheer en bewaak alle inkomende en uitgaande betalingen rechtstreeks vanuit Easybox, volledig in overeenstemming met uw facturen.

invoicing ..jpg
yellow poly.png

Factuur of creditnota? Digitaal of klassiek? Werkorder of inkooporder? Simpel!

In Easybox maakt alle gangbare verkoopdocumenten op basis van bestaand werk of volledig nieuw. Ondersteuning voor pdf en UBL is inbegrepen.

Verder kan u meerdere talen en valuta’s instellen. Uw eigen aangepaste ontwerp wordt zo op elk documenttype toegepast. Ideaal om uw klanten heldere digitale facturen toe te sturen!

Digitale facturatie conform de regelgeving

In Easybox kan u vliegensvlug een e-factuur maken.

Alle digitale facturen zijn conform de regelgeving met UBL en via Peppol. Door de volledig digitale uitwisseling van facturen met de overheid en andere bedrijven werkt u sneller en efficiënter. Met het nodige inzicht zal de samenwerking met uw boekhouder vanaf nu vlot verlopen.

invoicing .jpg
Polygon .png

Nooit meer dubbel werk. Uw gegevens in actie!

Al uw producten en diensten gebruiksklaar. Klanten en leveranciers steeds stand-by.

Al uw producten en diensten gebruiksklaar. Klanten en leveranciers steeds stand-by. Facturen opmaken en opvolgen, verloopt des te vlotter met de volledig geïntegreerde product- en servicecatalogus van Easybox. Uw klanten en leveranciers worden centraal opgeslagen en beheerd.

Bovendien kan u ze aan elkaar linken via projecten, budgetten, bundels, voorraadbeheer, … Zo zijn alle essentiële gegevens van uw bedrijf steeds gebruiksklaar in elk denkbaar document. Met al uw bedrijfsgegevens bij de hand maakt u in een mum van tijd rapporten en analyses.

invoicing .jpg
yellow poly.png

Creëer een prachtig merk voor uw bedrijf met het ontwerp van uw keuze

In onze thema-editor kan u de look en feel van uw uitgaande documenten razendsnel wijzigen. Niet alleen uw logo, maar bijna elk element kan naar hartenlust worden gestijld. U kan daarnaast voor elk documenttype of elke taal een andere lay-out kiezen.

Live prijzen: realtime kostennauwkeurigheid

Directe toegang tot de huidige marktprijzen

Haal uw voordeel uit onze live pricing-functie, die naadloos integreert met uw facturatie- en offertesoftware. Met realtime prijsupdates van geselecteerde winkels in België, waaronder Defrancq, CEBEO en Rexel, worden uw offertes opvallend nauwkeuriger.

Handmatige prijscontroles behoren voortaan tot het verleden. Stroomlijn uw workflow en baseer uw financiële beslissingen op de recentste beschikbare gegevens. Zo werkt u alleen maar efficiënter en preciezer!

Live pricing .png
Polygon .png
product bundles.jpg
yellow poly.png

Productbundels: vereenvoudig uw verkoopproces

Aanbiedingen slechts één klik verwijderd met vooraf gedefinieerde productgroepen

Verbeter uw factureringsstrategie met onze ‘productbundels’-functie, waarmee u vooraf ingestelde productgroepen kan maken die direct aan uw aanbiedingen of facturen kunnen worden toegevoegd.

U hoeft nooit meer producten handmatig aan te passen en kan in plaats daarvan met één klik uw aanbiedingen genereren. Onze tool bespaart niet alleen tijd, maar verkleint bovendien ook de kans op fouten. Zo ontvangen uw klanten telkens snel nauwkeurige en professionele voorstellen.

Onze box in een overzicht

Alle functies voor facturering en offertes vindt u hier in een schematisch overzicht. Bekijk wat Easybox te bieden heeft om uw verkoopadministratie slimmer te maken.

binnenkort beschikbaar

Overtuigd door Easybox?

Meld u aan en geniet van het gemak van slimme facturering en offertes.