easybox logo red

Scan & analyseer aankoopfacturen

Data-extractie van ongestructureerde facturen, facturen en ontvangsten tot in de details.

data extraction.png

Met behulp van artificiële intelligentie (AI) zet onze slimme scanner elke afbeelding of elk pdf-document van een aankoopfactuur of ontvangstbewijs om in tekst. Profiteer van alle voordelen van een gedigitaliseerd aankoopadministratiesysteem: automatische verwerking, efficiëntie en samenwerking met andere software.

data extraction.png
retyping gif.gif
yellow poly.png

Overtypen? Niet nodig!

Vermijd dubbel werk.

Vermijd dubbel werk. De gescande gegevens van uw inkomende facturen worden – waar mogelijk – automatisch ingevuld. Zo vermijdt u fouten, dubbel werk en repetitieve taken zoals dezelfde informatie meermaals overtypen. Alle informatie wordt opgeslagen en is daarna klaar voor hergebruik.

Eenvoudige opvolging van gescande facturen

Vraagt u zich soms af of u al uw facturen al betaald heeft?

Dat is vanaf nu niet meer nodig. Zodra uw aankoopfacturen zijn omgezet, heeft u altijd een actueel overzicht van uw uitgaven. U ziet onder meer de betalingsstatus, betalingstermijn, het saldo en de leverancier in een oogopslag

Is het al betaald lowres.gif

Makkelijk betalen

Betaal uw aankopen rechtstreeks vanuit Easybox.

Beheer alle uitgaande banktransacties vanuit één eenvoudige weergave. Eenvoudig en foutloos.

Uitgaven in uw boekhouding registreren, wordt kinderspel.  Exporteer en verzend al uw gegevens automatisch naar uw partners.

Eenvoudig betalen lowres.gif
Polygon .png

Werk naadloos samen met uw boekhouder

Met de actieve koppeling tussen Easybox en uw bankrekeningen hoeft u niet meer van software te veranderen. Easybox toont u meteen hoe u ervoor staat op financieel vlak. Met slechts één klik maakt u veilig geld over naar uw leveranciers.

Onze box in een overzicht

Alle functies van Easybox om factuurgegevens te verzamelen en tekst te herkennen, in een schematisch overzicht. Bekijk wat Easybox te bieden heeft om uw verkoopadministratie slimmer te maken.

Overtuigd door Easybox?

Meld u aan en geniet van het gemak van slimme facturering en offertes.