easybox logo red

Bundels

Bundles fruitbasket with delivery.jpg

Als je regelmatig verschillende artikelen en diensten samen verkoopt, is het wel zo handig dat je die combinatie gemakkelijk kunt hergebruiken. Easybox biedt een eenvoudig hulpmiddel aan om dit te realiseren: bundels.

Bundles fruitbasket with delivery.png
yellow poly

Wat is een bundel?

Een bundel is een instelbare combinatie van meerdere bestaande producten en/of diensten. In één bundel breng je zoveel producten en diensten samen als je wil, in een verhouding naar keuze.

Ieder afzonderlijk onderdeel uit een bundel noemen we een bundelitem.

Bundel voorbeeld
Bundel
Fruitkorf met levering
Bundelitems
5 Appels, 5 peren, 5 sinaasappels, 500g druiven, 2 mango’s, 4 kiwi’s en 1 levering binnen straal van 10km

Voordelen van bundels

Bundels zijn een geweldige manier om tijd en geld te besparen. Hiermee kun je dezelfde complexe inhoud voor verschillende doeleinden herbruiken. Je doet maar eenmalig de werkvoorbereiding om een samenstelling te maken. Daarna roep je de bundel zorgeloos in zijn geheel op en kan je deze dus meerdere malen hergebruiken.

De prijs wordt automatisch berekend en toegevoegd in je document.

Het mooie van bundels is ook dat ze op elk moment kunnen worden gepersonaliseerd volgens je behoeften. Als je een bijvoorbeeld een offerte maakt, kun je kiezen welke elementen van je bundel je wel en niet nodig hebt. Je kan ook nog flexibel wijzigingen aanbrengen in de taal, groepering, volgorde, prijzen en aantallen van alle bundelitems. De totaalprijs wordt automatisch herrekend.

Gebruik

Een bundel voeg je in bij het maken van een factuur of offerte. Op één document kunnen meerdere bundels tegelijkertijd worden opgeroepen.

Met onze handige templatefuncties kun je trouwens vrij bepalen welke informatie van jouw bundel je exact aan je klant wil tonen.

Zo bepaal je of je al dan niet bundelitems in een bundel wil laten zien, of enkel de zichtbaarheid van bundelitem prijs, btw en subtotaal apart regelt.

cropped fav

Kennisbank