easybox logo red

Vier goede redenen voor één centrale werkomgeving

Easybox central workspace.jpg

Als ondernemer wil je graag dat de zaken vooruitgaan. Tijdverlies en kosten voor de administratie van je bedrijf beperk je natuurlijk het liefst tot een minimum.

Hoe goed je jezelf ook omringd hebt door fijne software en andere hulpmiddelen, vaak doe je toch weer veel handelingen dubbel en spendeer je veel tijd om die tools op elkaar af te stemmen.
Dat pleit eigenlijk om over te stappen naar één centrale werkomgeving.
Hoe fijn zou het niet zijn als je:

  1. Geen dubbel werk verricht
  2. Eén unieke set van bedrijfsdata hebt waar je altijd alles vindt
  3. Geen tijd verliest aan softwarekoppelingen
  4. Facturen en betalingen in dezelfde omgeving beheert
Easybox central workspace.jpg
yellow poly

1. Geen dubbel werk

Bedenk eens hoe vaak je al dezelfde klanteninformatie handmatig opnieuw hebt ingegeven? De kans is groot dat het meer dan één keer is

 

lightbulb onDoor de overschakeling naar één centraal platform vermijd je dat maximaal.

2. Eén unieke set van bedrijfsdata: 24/7 toegankelijk

In veel ondernemingen ontstaat er met de jaren een wildgroei aan informatiebronnen:

  • eentje voor de producten
  • eentje voor de toeleveranciers
  • eentje voor de klanten
  • nog eentje het beheer van aankopen
  • en nog een ander voor de facturen
  • betalingen, enz

Bovendien zijn die bronnen niet altijd goed met elkaar verbonden en misschien ook niet te allen tijde op elkaar afgestemd. Sommige informatie staat zelfs niet in de cloud. Soms vraag je je af waar nu eigenlijk staat wat je zoekt.

 

lightbulb on Een centrale werkplek in de cloud creëert de ideale voorwaarden voor 100 % beschikbaarheid en realtime toegankelijkheid met één versie van de waarheid: alle info bestaat gewoon maar in het enkelvoud.
Eenmaal ingeven, voor altijd hergebruiken. Vind eenvoudig terug wat je zoekt.

3. Geen tijd verlies aan integratie administratie

Natuurlijk is het fijn om je favoriete software, waarmee je administratieve taken afhandelt, aan elkaar te koppelen. Als alles goed is ingesteld, kan de integratie (zo wordt het koppelen van twee softwareoplossingen genoemd) zeker werken.

Veel ondernemers moeten echter een beroep doen op externe consultants iedere keer dat er iets verandert aan één van die oplossingen. Het vergt dan telkens een investering om twee of meerdere omgevingen met elkaar te laten samenwerken.

 

lightbulb onDat gebrek kan je met een centrale werkplek vermijden. Er is namelijk geen integratie tussen verschillende oplossingen. Alles staat in één enkel platform. Met één enkele gebruikersinterface, zodat je niet telkens hoeft te zoeken.

4. Facturen & betalingen in dezelfde omgeving beheren

Als je betalingen ontvangt of uitvoert, is het essentieel dat je kan zien dat alle info correct is. Veel ondernemers doen hun betalingen via hun bankapp en factureren in een andere app. Ontvangen betalingen worden op gelijkaardige manier opgevolgd in meerdere platformen. Heel vaak blijkt het een lastige manuele taak om gegevens over en weer te bekijken en te verifiëren of alles klopt.

 

lightbulb onMet een alles-in-één oplossing wordt dat proces vereenvoudigd. Gestructureerde mededelingen, klant- en leveranciersgegevens, betalingstermijnen, rekeningnummers en opvolging van verschillende bankrekeningen zijn allemaal volledig raadpleegbaar binnen één en dezelfde toepassing.

Zoveel handiger!

Easybox is een centrale werkplek

In Easybox staan al je bronnen in één centraal platform. Binnen één en dezelfde omgeving heb je direct toegang tot:

cropped fav

Nog vragen?
Samen kunnen we slimmer zaken doen. Ons implementatieteam staat je persoonlijk te woord en helpt je graag snel op weg.