easybox logo red.png

Maak uw facturatie simpel

Schakel over naar een e-invoicing

Asset .png

Ontdek het gemak van e-invoicing met ons platform. De overstap naar een digitale factuur brengt tal van voordelen met zich mee. Die maakt uw facturatieproces niet alleen sneller en eenvoudiger, maar helpt ook om kosten te besparen.

Onze oplossing voor e-invoicing verbetert de snelheid waarmee facturen verwerkt en betaald worden. Dat betekent minder gedoe voor u en een betere ervaring voor uw klanten en partners. Kies voor een soepeler facturatieproces en een sterkere band met uw leveranciers.

scan en herken lowres
yellow poly.png

Automatiseer uw administratie!

Gemakkelijke integratie met uw boekhouding

Door op e-invoicing over te stappen, maakt u niet alleen uw eigen werk makkelijker, maar ook dat van uw accountant. E-invoices gaan direct naar de boekhouding, waar uw accountant ze snel en makkelijk kan verwerken. Dat betekent minder handwerk en minder fouten, wat uw boekhouding efficiënter maakt.

Waarom Easybox facturatiesoftware
onmisbaar is voor uw onderneming:

cropped fav .png

Sneller factureren

Met e-invoices verstuurt u facturen in een oogwenk. Dit optimaliseert uw cashflow en vermindert administratieve lasten.

cropped fav .png

Bespaar op kosten

E-invoicing is tot 75 % voordeliger dan de traditionele papieren facturatie. Minder papierwerk betekent ook minder opslag- en verzendkosten.

cropped fav .png

Einde aan laatbetalers

E-invoicing zorgt voor een vlotte betaling en minder uitvluchten van laatbetalers. Automatische herinneringen verhogen de tijdigheid van betalingen.

cropped fav .png

Alles digitaal opgeslagen

Bewaar al uw facturen veilig en toegankelijk in een digitaal archief. Snelle toegang tot uw documenten verbetert efficiëntie en service.

Beheer en bekijk uw administratie overal, ook onderweg.

E-invoicing, eenvoudig & milieuvriendelijk

Kies voor een e-invoicing en zet een stap richting een milieuvriendelijker bedrijf. Minder papiergebruik betekent een kleinere ecologische voetafdruk.

Bovendien zorgt een e-invoice ervoor dat uw bedrijf up-to-date blijft met de huidige manieren van zakendoen. Maak uw facturatieproces niet alleen sneller en goedkoper, maar ook groener.

Eenvoudig betalen lowres
Polygon .png

Dankzij de handige software van Easybox worden facturatie en administratie pakken eenvoudiger.

Telefoon: + 32 78 077 066
E-mail: hello@easybox.com
BE 0760.527.015

Moutstraat 54, 9000 Gent
België

Copyright © 2024 Easybox. Alle rechten voorbehouden.